miercuri, 1 octombrie 2014

Prima Doamna a unghiilor, manichiurista starurilor

Prima Doamna a unghiilor numita de New York Times si manichiurista starurilor numita de revista Vogue..este vorba de o romanca de-a noastra care a schimbat complet industria de ingrijire a unghiilor. 

Jessica Vartoughian de origine armeana a dat nastere unui brand care este unul dintre cele mai apreciate din lume, produsele ei fiind disponibile si in centrele de frumusete din Romania. Doar la 17 ani Jessica a emigrat in SUA de nevoie si la scurt timp a deschis primul salon exclusiv din lume de manichiura si pedichiura sub numele de Jessica Nail Clinic.

De atunci multe vedete au devenit dependente de sistemul ei de infrumusetare a unghiilor naturale, cum ar fii : Sarah Jessica Parker, Naomi Watts, Julia Roberts, Madonna, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon,Demi Moore, Hillary Clinton, Helen Fielding, Nancy Reagan...da, ea a ajuns manichiurista starurilor datorita inovatiei, preocuparii ei pentru ingrijirea unghiei naturale si datorita sstemului pe care l-a dezvoltat.
Dupa cum bine v-atzi dat seama regula principala a Jessicai este fara acryl si unghii artificiale iar sistemul Jessica de crestere a unghiei naturale se bazeaza pe ideea ca unghiile sunt de mai multe tiparuri, fiecare avand nevoi specifice. Cuplul prezidential Ronald si Nancy Reagan saptamanal apeleaza la sistemul de ingrijire Jessica, iar printesa Diana a fost ajutata de Jessica sa scape de prostul obicei de a-si roade unghiile, printr-o metoda ciudata pot sa zic, i-a lacuit unghiile cu un lac rosu si de atunci de cate ori Printesa Diana isi ducea unghiile la gura, culoarea ii atragea atentia si renunta sa si le mai bage in gura.
Cele mai frumoase unghii pe care le-a vazut Jessica sunt ale Barbrei Streisand, spune ea : "Extraordinare unghii" . Unghiile Barbrei I-au ramas in minte : formatul lung al degetelor , baza unghiei lunga...ea a promovat manichiura frantuzeasca inventata de Jessica in anii 70, pozand in revista Time. De atunci Barbra Streisand ii este clienta, dar nu merge la salon ca si Madonna, Julia Roberts si Jodie Foster...fetele Jessicai se duc la ele acasa. Jessica Vartoughian nu mai presteaza servicii in domeniul manichiurii doar la prieteni din cand in cand...acum si ea a ajuns client la propiul ei salon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu